Betrouwbaar en transparant

Betrouwbaar en transparant

Betrouwbaar en transparant

Betrouwbaar uw geld investeren bij MaximaleRente.nl.
Wanneer u uw geld op een spaarrekening bij een Nederlandse bank zet, mag u blij zijn als u één procent rente ontvangt over dit bedrag. Tegenwoordig is het niet raar als de rentetarieven zelfs nog lager liggen. Dit is de reden dat burgers met spaargeld op zoek gaan naar andere manieren om meer rendement over hun geld te ontvangen.

Particulier beleggen in vastgoed

Eén van de manieren om meer rendement uit uw spaargeld te halen, is door het te beleggen in vastgoed. Bij MaximaleRente.nl kunt u betrouwbaar een deel van uw spaargeld vastzetten voor een bepaalde periode (tussen de 5 en 30 jaar), tegen interessante rentetarieven.

Kunt u particulier beleggen?

Bij MaximaleRente.nl zijn wij vooral op zoek naar particulieren die minimaal €100.000 euro kunnen investeren. U bepaalt zelf welk bedrag u inlegt en voor welke periode. Hoe langer u het geld vastlegt, hoe hoger de rente is die u over het geld ontvangt.

Geen onnodig risico

Bij MaximaleRente.nl investeren wij in vastgoed in de woningmarkt. Hierbij investeren wij niet in grootschalige, ambitieuze projecten die er veelbelovend uitzien en gouden bergen beloven. Wij kiezen er juist voor om te investeren in kleinschalig vastgoed – zoals starterswoningen, eengezinswoningen of seniorenwoningen – om deze vervolgens te verhuren of verkopen aan gewone burgers met een normaal inkomen. Het risico ligt geheel bij MaximaleRente.nl. Mochten wij verlies draaien, merkt u hier niets van: u krijgt gewoon uw inleg + afgesproken rente op uw rekening gestort.

Hier kunt u ook van op aan, omdat er een onderpand (recht van hypotheek) bij de notaris wordt vastgelegd, voor de waarde van uw inleg (plus rente). Op deze manier is uw inleg veilig en krijgt u altijd uw geld terug. Geen risico’s dus!

MaximaleRente.nl minimaliseert uw risico’s

Wij willen natuurlijk erg graag dat u uw geld bij ons investeert, en daarom willen wij ook erg graag dat u hier een zeker en veilig gevoel over heeft. Dat u ons vertrouwt. Daarom laten wij, samen met u, een contract opstellen bij onze notaris. Betrouwbaar en transparant.

Vastgelegde zekerheid

Onze notaris stelt een contract op, waarin onder andere de rechten en plichten van beide partijen beschreven zijn. Ook staat er in dit contract dat u altijd hypothecaire zekerheid heeft dat u uw belegde vermogen terugkrijgt, inclusief rendement. Pas als u helemaal tevreden bent met het contract, zet u uw handtekening eronder.

Eigen notaris

Stelt u liever een contract op met een notaris van uw keuze? MaximaleRente.nl staat hiervoor open en gaat graag met u en de door u gekozen notaris in gesprek om de contracten op te stellen en uw risico’s tot een zeer minimum te beperken.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!