Kapitaal gezocht – Over ons

Kapitaal gezocht – Over ons

Over ons

MaximaleRente.nl is een initiatief van twee particuliere investeerders met een bewezen trackrecord in vastgoedbeleggingen. Zij investeren in het kopen van vastgoed voor  de woningmarkt. Wij kopen niet alleen gezinswoningen, maar ook appartementen, seniorenwoningen, starterswoningen en woningen waar meerdere studenten of alleenstaanden kunnen wonen. Wij zoeken kapitaal.

Goede prijzen voor vastgoed, kapitaal nodig

Doordat de huizenprijzen momenteel redelijk laag zijn, is het voor ons mogelijk om vastgoed voordelig in te kopen – met behulp van uw spaargeld – waarna we de woningen kunnen verhuren of met winst kunnen verkopen. Omdat er in Nederland een grote vraag is naar betaalbare woonruimte, en dan vooral in het segment van de huurwoningen, valt hier een goed rendement uit te halen waar wij uw inleg mee kunnen vergroten middels het uitbetalen van rente.

Uw belegging, ons kapitaal

Om het voor ons mogelijk te maken in vastgoed te investeren en woningen te kopen, hebben wij kapitaal nodig – uw kapitaal. De spaarrentes zijn erg laag (vaak minder dan 1%), waardoor het voor u een betere investering is om uw spaargeld bij ons te beleggen tegen hogere rentes! Deze investering doet u bij ons tegen een aantrekkelijke rente met hypothecaire zekerheid.

Wij helpen elkaar

Door uw geld bij ons onder te brengen, helpt u ons financieel bij de aanschaf van nieuw vastgoed. Als dank voor uw hulp, ontvangt u van ons een leuk bedrag aan rente. Zo hebben beide partijen profijt van deze samenwerking. Win-win zoals dat heet. Investeert u mee tegen een aantrekkelijk rendement zonder onnodige risico’s?

Kunt u particulier beleggen?

Bij MaximaleRente.nl zijn wij vooral op zoek naar particulieren die minimaal €100.000 euro kunnen investeren. U bepaalt zelf welk bedrag u inlegt en voor welke periode u het geld laat vastleggen. Hoe langer u het geld vastlegt, hoe hoger de rente is die u over het geld ontvangt.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!