Rendement

Rendement

Rendement

MaximaleRente.nl beloont haar investeerders graag. Daarom ontvangt u ook een hoge rente over het geld dat u bij ons heeft ondergebracht. Het rendement ligt altijd boven marktconform en minimaal op 4,00%. Hoe langer u uw vermogen vastlegt, hoe hoger de rente is.

Hoeveel rente ontvangt u over uw inleg?

MaximaleRente.nl is erg helder over het rendement wat u ontvangt. Hoe langer u uw spaargeld vastlegt, hoe hoger het rentepercentage. U kunt zelf bepalen hoe lang u uw vermogen laat vastleggen, zolang dit maar tussen de 5 en 30 jaar is. Onderstaand schema geeft weer hoeveel rendement u ontvangt over uw vermogen.

LooptijdRente
5 jaar4,30%
7 jaar4,40%
10 jaar4,5%
15 jaar4,75%
20 jaar5,00%
25 jaar6,00%
30 jaar6,50%

Uw belegging

Om het voor ons mogelijk te maken in vastgoed te investeren en woningen te kopen, hebben wij kapitaal nodig – uw kapitaal. De spaarrentes zijn erg laag (vaak minder dan 1%), waardoor het voor u een betere investering is om uw spaargeld bij ons te beleggen tegen hogere rentes.

Wij helpen elkaar

Door uw geld bij ons onder te brengen, helpt u ons financieel bij de aanschaf van nieuw vastgoed. Als dank voor uw hulp, ontvangt u van ons na afloop van de vastgelegde looptijd een leuk bedrag aan rente. Zo hebben beide partijen profijt van deze samenwerking. Interesse? Neem contact met ons op!

Ons rendement komt voort uit woningen

Wij kopen niet alleen gezinswoningen, maar ook appartementen, seniorenwoningen, starterswoningen en woningen waar meerdere studenten of alleenstaanden kunnen wonen.

Goede prijzen voor vastgoed

Doordat de huizenprijzen momenteel redelijk laag zijn, is het voor ons mogelijk om vastgoed voordelig in te kopen – met behulp van uw spaargeld – waarna we de woningen kunnen verhuren of met winst kunnen verkopen. Omdat er in Nederland een grote vraag is naar betaalbare woonruimte, en dan vooral in het segment van de huurwoningen, valt hier een goed rendement uit te halen waar wij uw inleg mee kunnen vergroten middels het uitbetalen van rente.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!