Risico’s

Risico’s

Risico’s

Wij zijn ons er sterk van bewust dat u niet zomaar (een groot deel van) uw spaargeld aan ons geeft. En dat vinden wij ook niet meer dan begrijpelijk, we zouden het juist raar vinden als u uw geld gewoon ‘weggeeft’ zonder dat u hier goed over heeft nagedacht. We geven u graag uitleg over de risico’s.

MaximaleRente.nl minimaliseert uw risico’s

Wij willen natuurlijk erg graag dat u uw geld bij ons investeert, en daarom willen wij ook erg graag dat u hier een zeker en veilig gevoel over heeft. Dat u ons vertrouwt. Daarom laten wij, samen met u, een contract opstellen bij onze notaris.

Vastgelegde zekerheid

Onze notaris stelt een contract op, waarin onder andere de rechten en plichten van beide partijen beschreven zijn. Ook staat er in dit contract dat u altijd zekerheid heeft dat u uw belegde vermogen terugkrijgt, inclusief rendement. Pas als u helemaal tevreden bent met het contract, zet u uw handtekening eronder.

Eigen notaris

Stelt u liever een contact op met een notaris van uw keuze? MaximaleRente.nl staat hiervoor open en gaat graag met u en de door u gekozen notaris in gesprek om de contracten op te stellen en uw risico’s tot een minimum te beperken.

Deskundigheid

MaximaleRente.nl is een initiatief van twee particuliere investeerders met een bewezen trackrecord in vastgoedbeleggingen. Zij investeren in het kopen van vastgoed voor  de woningmarkt. Wij kopen niet alleen gezinswoningen, maar ook appartementen, seniorenwoningen, starterswoningen en woningen waar meerdere studenten of alleenstaanden kunnen wonen.

Informatief gesprek

Als u geïnteresseerd bent, kunt u – geheel vrijblijvend – contact opnemen met MaximaleRente.nl. Er wordt dan een afspraak gemaakt. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en uw twijfels op tafel leggen. We staan u zo goed mogelijk te woord staan en gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden. Er zullen een aantal berekeningen gemaakt worden en we gaan u ook advies geven over de manieren waarop u het meeste rendement ontvangt.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!