Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

MaximaleRente.nl vindt het erg belangrijk om openheid van zaken te geven, zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Voor ons geen geheim en stiekem gedoe, gewoon open en eerlijk. Daarom is onze werkwijze gericht op zorgvuldige informatieverstrekking.

Uw belegging

MaximaleRente.nl is qua kapitaal afhankelijk van particulieren die hun (spaar)geld willen beleggen in vastgoed. U heeft onze website al (deels) doorgenomen en denkt erover om uw vermogen in te leggen. Wij begrijpen als geen ander dat u met tal van vragen zit, en dat u graag meer informatie wilt voordat u geld bij MaximaleRente.nl laat vastleggen. We leggen  onze werkwijze uit.

Informatief gesprek

Als u geïnteresseerd bent, kunt u – geheel vrijblijvend – contact opnemen met MaximaleRente.nl. Er wordt dan een afspraak gemaakt. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en uw twijfels op tafel leggen. We staan u zo goed mogelijk te woord staan en gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden. Er zullen een aantal berekeningen gemaakt worden en we gaan u ook advies geven over de manieren waarop u het meeste rendement ontvangt.

Bedenktijd

Natuurlijk krijgt u na het gesprek bedenktijd. Het is ook niet meer dan logisch dat u na het gesprek de informatie ook nog met derden gaat bespreken. Wanneer u uiteindelijk een beslissing heeft genomen, neemt u weer contact op met ons en legt u uw beslissing voor.

Notaris

Gaat u uw spaargeld bij ons beleggen, dan zal er een afspraak met de notaris gemaakt worden. Hier wordt een contract opgesteld waar vermeld staat welk bedrag er ingelegd wordt, voor welke periode dit vermogen wordt vastgelegd en welk rendement er gehanteerd wordt. Bovendien wordt er in het contract opgenomen dat u altijd de volledig inleg plus rente terugkrijgt, zelfs als MaximaleRente.nl verlies heeft gedraaid.

Aanschaf van vastgoed

Door de belegging van u en andere particulieren kunnen wij vastgoed aankopen. Dit doen we in samenwerking met een aantal makelaars die werkzaam zijn in diverse regio’s. Zodra wij een nieuw pand in ons bezit hebben, knappen wij deze waar nodig op. Vervolgens gaan wij samen met de makelaar bekijken welke optie het meest rendement oplevert: verhuren of weer verkopen.

Winst

Met de winst die wij behalen uit de verhuur of verkoop van woningen en ander vastgoed, betalen wij uw belegging en rente terug. U helpt ons om geld te verdienen, en wij zorgen er op onze beurt weer voor dat u meer rente ontvangt dan dat u op een spaarrekening van de bank ontvangt.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!